Boeren zonder vergunning riskeren toch boetes

Press/MediaPopular

Description

Een deel van de boeren die stikstof uitstoot zonder geldige vergunning, boeren die bekend staan als PAS-melders, riskeren toch boetes. Het lijkt erop dat deze boeren niet geholpen kunnen worden door het ministerie van landbouw die dat herhaaldelijk wel beloofd heeft. 600 van de PAS-melders zijn nader onderzocht en 259 van hen kunnen volgens de regels niet gelegaliseerd worden. Hoofddocent omgevingsbeleid Raoul Beunen van de Open Universiteit vertelt hierover in het NOS Radio 1 Journaal.

Period11 Aug 2023

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleBoeren zonder vergunning riskeren toch boetes
  Degree of recognitionNational
  Media name/outletNOS Radio 1 Journaal
  Media typeRadio
  Country/TerritoryNetherlands
  Date11/08/23
  DescriptionEen deel van de boeren die stikstof uitstoot zonder geldige vergunning, boeren die bekend staan als PAS-melders, riskeren toch boetes. Het lijkt erop dat deze boeren niet geholpen kunnen worden door het ministerie van landbouw die dat herhaaldelijk wel beloofd heeft. 600 van de PAS-melders zijn nader onderzocht en 259 van hen kunnen volgens de regels niet gelegaliseerd worden. Hoofddocent omgevingsbeleid Raoul Beunen van de Open Universiteit vertelt hierover in het NOS Radio 1 Journaal.
  Producer/AuthorNOS
  URLhttps://www.nporadio1.nl/fragmenten/nos-radio-1-journaal/ae7b8d35-2a83-4c47-a752-2b57b8697fb2/2023-08-11-boeren-zonder-vergunning-riskeren-toch-boetes
  PersonsRaoul Beunen

Keywords

 • stikstof
 • fraude
 • PAS-melders
 • natuurbescherming