Mensenrechtenprijs voor Utrechts proefschrift over solidariteit en commercialisering van de zorg

Press/MediaPopular

Description

Eduardo Arenas Catalán, die vorig jaar promoveerde aan de Universiteit Utrecht, wint met zijn proefschrift de Theo van Boven - Maastricht Human Rights Research Prize 2018  externe link. De titel van zijn proefschrift is: ‘Solidarity and the Right to Health in the Era of Healthcare Commercialization’. Volgens de jury van Maastricht University "bespreekt het boek een belangrijke kwestie vanuit het perspectief van sociale rechten, met een innovatieve benadering".

Period5 Feb 2019

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleMensenrechtenprijs voor Utrechts proefschrift over solidariteit en commercialisering van de zorg
  Degree of recognitionInternational
  Media name/outletUtrecht University
  Media typeWeb
  Country/TerritoryNetherlands
  Date5/02/19
  DescriptionEduardo Arenas Catalán, die vorig jaar promoveerde aan de Universiteit Utrecht, wint met zijn proefschrift de Theo van Boven - Maastricht Human Rights Research Prize 2018 externe link. De titel van zijn proefschrift is: ‘Solidarity and the Right to Health in the Era of Healthcare Commercialization’. Volgens de jury van Maastricht University "bespreekt het boek een belangrijke kwestie vanuit het perspectief van sociale rechten, met een innovatieve benadering".
  Producer/AuthorUtrecht University
  URLhttps://www.uu.nl/nieuws/mensenrechtenprijs-voor-utrechts-proefschrift-over-solidariteit-en-commercialisering-van-de-zorg
  PersonsEduardo Arenas Catalán