Promotieonderzoek: Het Nieuwe Werken en de veranderende rol van leiderschap

Press/MediaPopular

Description

Organisaties hoeven niet bang te zijn om medewerkers meer vrijheid te geven om te bepalen waar, wanneer, hoe en met wie ze werken, zoals tijdens de Covid-19 crisis. Wel is het belangrijk om in te spelen op de psychologische basisbehoeften van medewerkers. Promovenda Martine Coun, verbonden aan de faculteit Managementwetenschappen van de Open Universiteit, onderzocht de gevolgen van Het Nieuwe Werken (HNW) op werknemers en de hierdoor veranderende rol van leiderschap. Op vrijdag 26 februari 2021 om 13.30 uur verdedigt zij haar proefschrift ‘New Ways of Working: Empowering HRM practices and the missing link of leadership’ aan de Open Universiteit.

Period25 Feb 2021

Media coverage

1

Media coverage

 • TitlePromotieonderzoek: Het Nieuwe Werken en de veranderende rol van leiderschap
  Degree of recognitionInternational
  Media name/outletFacilitair netwerk
  Media typeWeb
  Country/TerritoryNetherlands
  Date25/02/21
  DescriptionOrganisaties hoeven niet bang te zijn om medewerkers meer vrijheid te geven om te bepalen waar, wanneer, hoe en met wie ze werken, zoals tijdens de Covid-19 crisis. Wel is het belangrijk om in te spelen op de psychologische basisbehoeften van medewerkers. Promovenda Martine Coun, verbonden aan de faculteit Managementwetenschappen van de Open Universiteit, onderzocht de gevolgen van Het Nieuwe Werken (HNW) op werknemers en de hierdoor veranderende rol van leiderschap. Op vrijdag 26 februari 2021 om 13.30 uur verdedigt zij haar proefschrift ‘New Ways of Working: Empowering HRM practices and the missing link of leadership’ aan de Open Universiteit.
  URLhttps://www.facilitairnetwerk.com/facility-management-nieuws/promotieonderzoek-het-nieuwe-werken-en-de-veranderende-rol-van-leiderschap/
  PersonsMartine Coun

Keywords

 • HNW
 • promotieonderzoek
 • leiderschap