Thuiswerkers berusten in huidige situatie; hybride werken als ideaal voor de toekomst

Press/MediaPopular

Description

Bijna alle thuiswerkers (97%) willen ook als de kantoordeuren weer wijd open staan vanuit huis blijven werken. 9% wil volledig vanuit huis blijven werken – 88% kiest liever voor een hybride 50-50 model. Het gemis van real life formele en informele contactmomenten met collega’s is nog steeds groot, maar is sinds november niet verder toegenomen. Overall hebben thuiswerkers een werkmodus gevonden waar ze in lijken te berusten. Een groeiend aantal thuiswerkers maakt zich zorgen over de mogelijke verplichting om in de toekomst weer op kantoor te moeten zijn, vooral om vergaderingen bij te wonen.

Period15 Apr 2021

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleThuiswerkers berusten in huidige situatie; hybride werken als ideaal voor de toekomst
  Degree of recognitionInternational
  Media name/outletF Facts Facility Management
  Media typeWeb
  Country/TerritoryNetherlands
  Date15/04/21
  DescriptionBijna alle thuiswerkers (97%) willen ook als de kantoordeuren weer wijd open staan vanuit huis blijven werken. 9% wil volledig vanuit huis blijven werken – 88% kiest liever voor een hybride 50-50 model. Het gemis van real life formele en informele contactmomenten met collega’s is nog steeds groot, maar is sinds november niet verder toegenomen. Overall hebben thuiswerkers een werkmodus gevonden waar ze in lijken te berusten. Een groeiend aantal thuiswerkers maakt zich zorgen over de mogelijke verplichting om in de toekomst weer op kantoor te moeten zijn, vooral om vergaderingen bij te wonen.
  URLhttps://www.f-facts.nl/topics/het-nieuwe-werken/nieuws/thuiswerkers-berusten-huidige-situatie-hybride-werken-als-ideaal
  PersonsMartine Coun