Een loopbaanperspectief op ‘leven lang ontwikkelen’

Translated title of the contribution: A career perspective on "lifelong development"

Research output: Non-textual formWeb publication/siteAcademic

Abstract

Een leven lang ontwikkelen staat momenteel sterk in de belangstelling. Dit is allerminst een nieuw onderwerp, al heette het in de Lissabon-agenda uit 2000 nog ‘een leven lang leren’. In dit essay werken Marinka Kuijpers, Judith Semeijn en Beatrice van de Heijden uit waarom in loopbanen ‘ontwikkelen’ de voorkeur verdient boven ‘leren’ en werken zij een nieuwe definitie uit van leven lang ontwikkelen.
Original languageDutch
Place of PublicationAmsterdam
PublisherScienceGuide
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 14 May 2019

Fingerprint

Language
Agenda

Cite this

@misc{9fe28ab04baf4ba0a6524f66f0449eba,
title = "Een loopbaanperspectief op ‘leven lang ontwikkelen’",
abstract = "Een leven lang ontwikkelen staat momenteel sterk in de belangstelling. Dit is allerminst een nieuw onderwerp, al heette het in de Lissabon-agenda uit 2000 nog ‘een leven lang leren’. In dit essay werken Marinka Kuijpers, Judith Semeijn en Beatrice van de Heijden uit waarom in loopbanen ‘ontwikkelen’ de voorkeur verdient boven ‘leren’ en werken zij een nieuwe definitie uit van leven lang ontwikkelen.",
author = "M.A.C.Th. Kuijpers and J.H. Semeijn and {van der Heijden}, B.I.J.M.",
year = "2019",
month = "5",
day = "14",
language = "Dutch",
publisher = "ScienceGuide",
address = "Netherlands",

}

Een loopbaanperspectief op ‘leven lang ontwikkelen’. Kuijpers, M.A.C.Th. (Author); Semeijn, J.H. (Author); van der Heijden, B.I.J.M. (Author). 2019. Amsterdam : ScienceGuide.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteAcademic

TY - ADVS

T1 - Een loopbaanperspectief op ‘leven lang ontwikkelen’

AU - Kuijpers, M.A.C.Th.

AU - Semeijn, J.H.

AU - van der Heijden, B.I.J.M.

PY - 2019/5/14

Y1 - 2019/5/14

N2 - Een leven lang ontwikkelen staat momenteel sterk in de belangstelling. Dit is allerminst een nieuw onderwerp, al heette het in de Lissabon-agenda uit 2000 nog ‘een leven lang leren’. In dit essay werken Marinka Kuijpers, Judith Semeijn en Beatrice van de Heijden uit waarom in loopbanen ‘ontwikkelen’ de voorkeur verdient boven ‘leren’ en werken zij een nieuwe definitie uit van leven lang ontwikkelen.

AB - Een leven lang ontwikkelen staat momenteel sterk in de belangstelling. Dit is allerminst een nieuw onderwerp, al heette het in de Lissabon-agenda uit 2000 nog ‘een leven lang leren’. In dit essay werken Marinka Kuijpers, Judith Semeijn en Beatrice van de Heijden uit waarom in loopbanen ‘ontwikkelen’ de voorkeur verdient boven ‘leren’ en werken zij een nieuwe definitie uit van leven lang ontwikkelen.

M3 - Web publication/site

PB - ScienceGuide

CY - Amsterdam

ER -