Als ongezond (on)geoorloofd is: Een inleiding over de inzet van het recht bij legale maar gezondheidsbedreigende producten en diensten

A.L.M. Keirse, R.S.B. Kool, R. Ortlep

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterAcademic

Abstract

Dit inleidende hoofdstuk schetst de achtergrond en de opzet van dit boek. Daarbij wordt het belang van de centrale vraag naar de (wenselijke) inzet van het recht in de strijd tegen legale maar gezondheidsbedreigende producten en diensten voor het voetlicht gebracht. Het biedt voorts een overzicht van de (veelzijdigheid van de) inhoud. De inleiding sluit af met een open uitnodiging tot verder debat.
Original languageDutch
Title of host publicationOngezond en (on)geoorloofd
Place of PublicationDen Haag
PublisherUitgeverij Boom
Pages23-32
Number of pages10
Volume2018
ISBN (Print)978‐94‐6290‐465‐1
Publication statusPublished - May 2018

Publication series

Seriesucall boekenreeks

Cite this

Keirse, A. L. M., Kool, R. S. B., & Ortlep, R. (2018). Als ongezond (on)geoorloofd is: Een inleiding over de inzet van het recht bij legale maar gezondheidsbedreigende producten en diensten. In Ongezond en (on)geoorloofd (Vol. 2018, pp. 23-32). Den Haag: Uitgeverij Boom. ucall boekenreeks
Keirse, A.L.M. ; Kool, R.S.B. ; Ortlep, R. / Als ongezond (on)geoorloofd is : Een inleiding over de inzet van het recht bij legale maar gezondheidsbedreigende producten en diensten. Ongezond en (on)geoorloofd. Vol. 2018 Den Haag : Uitgeverij Boom, 2018. pp. 23-32 (ucall boekenreeks).
@inbook{4a1fb5f884324b7d9fb886030885ddd9,
title = "Als ongezond (on)geoorloofd is: Een inleiding over de inzet van het recht bij legale maar gezondheidsbedreigende producten en diensten",
abstract = "Dit inleidende hoofdstuk schetst de achtergrond en de opzet van dit boek. Daarbij wordt het belang van de centrale vraag naar de (wenselijke) inzet van het recht in de strijd tegen legale maar gezondheidsbedreigende producten en diensten voor het voetlicht gebracht. Het biedt voorts een overzicht van de (veelzijdigheid van de) inhoud. De inleiding sluit af met een open uitnodiging tot verder debat.",
author = "A.L.M. Keirse and R.S.B. Kool and R. Ortlep",
year = "2018",
month = "5",
language = "Dutch",
isbn = "978‐94‐6290‐465‐1",
volume = "2018",
series = "ucall boekenreeks",
pages = "23--32",
booktitle = "Ongezond en (on)geoorloofd",
publisher = "Uitgeverij Boom",
address = "Netherlands",

}

Keirse, ALM, Kool, RSB & Ortlep, R 2018, Als ongezond (on)geoorloofd is: Een inleiding over de inzet van het recht bij legale maar gezondheidsbedreigende producten en diensten. in Ongezond en (on)geoorloofd. vol. 2018, Uitgeverij Boom, Den Haag, ucall boekenreeks, pp. 23-32.

Als ongezond (on)geoorloofd is : Een inleiding over de inzet van het recht bij legale maar gezondheidsbedreigende producten en diensten. / Keirse, A.L.M.; Kool, R.S.B.; Ortlep, R.

Ongezond en (on)geoorloofd. Vol. 2018 Den Haag : Uitgeverij Boom, 2018. p. 23-32 (ucall boekenreeks).

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterAcademic

TY - CHAP

T1 - Als ongezond (on)geoorloofd is

T2 - Een inleiding over de inzet van het recht bij legale maar gezondheidsbedreigende producten en diensten

AU - Keirse, A.L.M.

AU - Kool, R.S.B.

AU - Ortlep, R.

PY - 2018/5

Y1 - 2018/5

N2 - Dit inleidende hoofdstuk schetst de achtergrond en de opzet van dit boek. Daarbij wordt het belang van de centrale vraag naar de (wenselijke) inzet van het recht in de strijd tegen legale maar gezondheidsbedreigende producten en diensten voor het voetlicht gebracht. Het biedt voorts een overzicht van de (veelzijdigheid van de) inhoud. De inleiding sluit af met een open uitnodiging tot verder debat.

AB - Dit inleidende hoofdstuk schetst de achtergrond en de opzet van dit boek. Daarbij wordt het belang van de centrale vraag naar de (wenselijke) inzet van het recht in de strijd tegen legale maar gezondheidsbedreigende producten en diensten voor het voetlicht gebracht. Het biedt voorts een overzicht van de (veelzijdigheid van de) inhoud. De inleiding sluit af met een open uitnodiging tot verder debat.

M3 - Chapter

SN - 978‐94‐6290‐465‐1

VL - 2018

T3 - ucall boekenreeks

SP - 23

EP - 32

BT - Ongezond en (on)geoorloofd

PB - Uitgeverij Boom

CY - Den Haag

ER -

Keirse ALM, Kool RSB, Ortlep R. Als ongezond (on)geoorloofd is: Een inleiding over de inzet van het recht bij legale maar gezondheidsbedreigende producten en diensten. In Ongezond en (on)geoorloofd. Vol. 2018. Den Haag: Uitgeverij Boom. 2018. p. 23-32. (ucall boekenreeks).