Gestuntel, de beroepsfilosoof en de burger: Of: wie het laatst lacht, lacht het best

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

Hoe kan het toch dat filosofen in het dagelijks leven klunzen zijn, maar zodra ze de politiek ingaan zich nogal eens ontpoppen als engerds? Dit is de eerste column van stafmedewerkers van de sectie filosofie naar aanleiding van het thema van de Maand van de Filosofie (april 2019), 'Ik stuntel dus ik ben'.
Original languageDutch
PublisherOpen Universiteit
Media of outputOnline
Publication statusPublished - Apr 2019

Cite this

@misc{ba3c52855d124175b622e9538c10ab62,
title = "Gestuntel, de beroepsfilosoof en de burger: Of: wie het laatst lacht, lacht het best",
abstract = "Hoe kan het toch dat filosofen in het dagelijks leven klunzen zijn, maar zodra ze de politiek ingaan zich nogal eens ontpoppen als engerds? Dit is de eerste column van stafmedewerkers van de sectie filosofie naar aanleiding van het thema van de Maand van de Filosofie (april 2019), 'Ik stuntel dus ik ben'.",
author = "M. Borren",
year = "2019",
month = "4",
language = "Dutch",
publisher = "Open Universiteit",

}

Gestuntel, de beroepsfilosoof en de burger : Of: wie het laatst lacht, lacht het best. Borren, M. (Author). 2019. Open Universiteit.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Gestuntel, de beroepsfilosoof en de burger

T2 - Of: wie het laatst lacht, lacht het best

AU - Borren, M.

PY - 2019/4

Y1 - 2019/4

N2 - Hoe kan het toch dat filosofen in het dagelijks leven klunzen zijn, maar zodra ze de politiek ingaan zich nogal eens ontpoppen als engerds? Dit is de eerste column van stafmedewerkers van de sectie filosofie naar aanleiding van het thema van de Maand van de Filosofie (april 2019), 'Ik stuntel dus ik ben'.

AB - Hoe kan het toch dat filosofen in het dagelijks leven klunzen zijn, maar zodra ze de politiek ingaan zich nogal eens ontpoppen als engerds? Dit is de eerste column van stafmedewerkers van de sectie filosofie naar aanleiding van het thema van de Maand van de Filosofie (april 2019), 'Ik stuntel dus ik ben'.

M3 - Web publication/site

PB - Open Universiteit

ER -