Vergroot leersucces in MOOCs

Translated title of the contribution: Increased learning success in MOOCs

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

Leren in MOOCs is anders dan leren in een klassikale, traditionele omgeving. En het is niet altijd even makkelijk is om de persoonlijke leerdoelen te halen. Toch bieden MOOCs interessante en uitdagende leermogelijkheden aan iedereen die zich op persoonlijk of professioneel gebied wil ontwikkelen. Dus: blijf MOOCs onderzoeken, blijf MOOCs (door)ontwikkelen. En blijf vooral leren!
Original languageDutch
PublisherNext Learning Valley
Media of outputBlog
Publication statusPublished - 24 Oct 2019

Fingerprint

Learning

Cite this

@misc{b83e28a281f148bb911a623262482048,
title = "Vergroot leersucces in MOOCs",
abstract = "Leren in MOOCs is anders dan leren in een klassikale, traditionele omgeving. En het is niet altijd even makkelijk is om de persoonlijke leerdoelen te halen. Toch bieden MOOCs interessante en uitdagende leermogelijkheden aan iedereen die zich op persoonlijk of professioneel gebied wil ontwikkelen. Dus: blijf MOOCs onderzoeken, blijf MOOCs (door)ontwikkelen. En blijf vooral leren!",
author = "Maartje Henderikx",
year = "2019",
month = "10",
day = "24",
language = "Dutch",
publisher = "Next Learning Valley",
address = "Netherlands",

}

Henderikx, M, Vergroot leersucces in MOOCs, 2019, Web publication/site, Next Learning Valley.
Vergroot leersucces in MOOCs. Henderikx, Maartje (Author). 2019. Next Learning Valley.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Vergroot leersucces in MOOCs

AU - Henderikx, Maartje

PY - 2019/10/24

Y1 - 2019/10/24

N2 - Leren in MOOCs is anders dan leren in een klassikale, traditionele omgeving. En het is niet altijd even makkelijk is om de persoonlijke leerdoelen te halen. Toch bieden MOOCs interessante en uitdagende leermogelijkheden aan iedereen die zich op persoonlijk of professioneel gebied wil ontwikkelen. Dus: blijf MOOCs onderzoeken, blijf MOOCs (door)ontwikkelen. En blijf vooral leren!

AB - Leren in MOOCs is anders dan leren in een klassikale, traditionele omgeving. En het is niet altijd even makkelijk is om de persoonlijke leerdoelen te halen. Toch bieden MOOCs interessante en uitdagende leermogelijkheden aan iedereen die zich op persoonlijk of professioneel gebied wil ontwikkelen. Dus: blijf MOOCs onderzoeken, blijf MOOCs (door)ontwikkelen. En blijf vooral leren!

M3 - Web publication/site

PB - Next Learning Valley

ER -