Netwerkleren, de stille kracht achter een leven lang professionaliseren

Research output: Contribution to conferenceOtherAcademic

12 Downloads (Pure)

Abstract

Lezing gegeven aan Erasmus MC, Rotterdam, Nederland.
Het stimuleren van netwerkleren in een organisatie leidt tot een hogere arbeidssatisfactie, een hogere productiviteit en groter sociaal kapitaal in de organisatie. Het stimuleren van netwerkleren kent doorgaans drie fases: bewustwording, het verwerven van vaardigheden en het herkennen en erkennen van de waarde die netwerkleren heeft opgeleverd. Door middel van inzichten en werkvormen kunnen deze fases in een organisatie worden doorlopen.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 9 Oct 2017

Keywords

  • Networked learning
  • Professional development
  • Workplace learning
  • Medical sciences

Cite this

@conference{d7b14e2454e84c14aacac43774668038,
title = "Netwerkleren, de stille kracht achter een leven lang professionaliseren",
abstract = "Lezing gegeven aan Erasmus MC, Rotterdam, Nederland.Het stimuleren van netwerkleren in een organisatie leidt tot een hogere arbeidssatisfactie, een hogere productiviteit en groter sociaal kapitaal in de organisatie. Het stimuleren van netwerkleren kent doorgaans drie fases: bewustwording, het verwerven van vaardigheden en het herkennen en erkennen van de waarde die netwerkleren heeft opgeleverd. Door middel van inzichten en werkvormen kunnen deze fases in een organisatie worden doorlopen.",
keywords = "Networked learning, Professional development, Workplace learning, Medical sciences",
author = "Femke Nijland",
year = "2017",
month = "10",
day = "9",
language = "Dutch",

}

Netwerkleren, de stille kracht achter een leven lang professionaliseren. / Nijland, Femke.

2017.

Research output: Contribution to conferenceOtherAcademic

TY - CONF

T1 - Netwerkleren, de stille kracht achter een leven lang professionaliseren

AU - Nijland, Femke

PY - 2017/10/9

Y1 - 2017/10/9

N2 - Lezing gegeven aan Erasmus MC, Rotterdam, Nederland.Het stimuleren van netwerkleren in een organisatie leidt tot een hogere arbeidssatisfactie, een hogere productiviteit en groter sociaal kapitaal in de organisatie. Het stimuleren van netwerkleren kent doorgaans drie fases: bewustwording, het verwerven van vaardigheden en het herkennen en erkennen van de waarde die netwerkleren heeft opgeleverd. Door middel van inzichten en werkvormen kunnen deze fases in een organisatie worden doorlopen.

AB - Lezing gegeven aan Erasmus MC, Rotterdam, Nederland.Het stimuleren van netwerkleren in een organisatie leidt tot een hogere arbeidssatisfactie, een hogere productiviteit en groter sociaal kapitaal in de organisatie. Het stimuleren van netwerkleren kent doorgaans drie fases: bewustwording, het verwerven van vaardigheden en het herkennen en erkennen van de waarde die netwerkleren heeft opgeleverd. Door middel van inzichten en werkvormen kunnen deze fases in een organisatie worden doorlopen.

KW - Networked learning

KW - Professional development

KW - Workplace learning

KW - Medical sciences

M3 - Other

ER -