Ouderbetrokkenheid bij loopbaanontwikkeling van vmbo-leerlingen.

Onderzoek m.b.t. het City Deal project preventie jeugdwerkloosheid migrantenjongeren (onderzoeksverslag).

Translated title of the contribution: Parent involvement in the educatinal trajectory of VMBO pupils.: Research on the City Deal project on preventing youth unemployment among young migrants (research report).

M.A.C.Th. Kuijpers, Monique Strijk, Luuk Van Schie, Mariette Lusse

Research output: Book/ReportCommissioned reportProfessional

21 Downloads (Pure)

Abstract

Dit onderzoeksverslag is gemaakt in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het onderzoek heeft betrekking op een pilot Ouderbetrokkenheid bij LOB dat in het schooljaar 2016/2017 heeft plaatsgevonden in het kader van de Aanpak Jeugdwerkloosheid. De pilot is onderdeel van een zogenoemd ‘City Deal’ project preventie jeugdwerkloosheid migrantenjongeren. Het doel van dit City Deal-project is de samenwerking met ouders steviger te kunnen verankeren als onderdeel van het loopbaanleren in het vmbo.
Original languageDutch
Commissioning bodyMinisterie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Number of pages65
Publication statusPublished - 2018

Fingerprint

youth unemployment
pupil
parents
migrant

Cite this

@book{10fa7b4ddd3b4dfd925e7906ee68ede9,
title = "Ouderbetrokkenheid bij loopbaanontwikkeling van vmbo-leerlingen.: Onderzoek m.b.t. het City Deal project preventie jeugdwerkloosheid migrantenjongeren (onderzoeksverslag).",
abstract = "Dit onderzoeksverslag is gemaakt in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het onderzoek heeft betrekking op een pilot Ouderbetrokkenheid bij LOB dat in het schooljaar 2016/2017 heeft plaatsgevonden in het kader van de Aanpak Jeugdwerkloosheid. De pilot is onderdeel van een zogenoemd ‘City Deal’ project preventie jeugdwerkloosheid migrantenjongeren. Het doel van dit City Deal-project is de samenwerking met ouders steviger te kunnen verankeren als onderdeel van het loopbaanleren in het vmbo.",
author = "M.A.C.Th. Kuijpers and Monique Strijk and {Van Schie}, Luuk and Mariette Lusse",
year = "2018",
language = "Dutch",

}

Ouderbetrokkenheid bij loopbaanontwikkeling van vmbo-leerlingen. Onderzoek m.b.t. het City Deal project preventie jeugdwerkloosheid migrantenjongeren (onderzoeksverslag). . / Kuijpers, M.A.C.Th.; Strijk, Monique; Van Schie, Luuk; Lusse, Mariette.

2018. 65 p.

Research output: Book/ReportCommissioned reportProfessional

TY - BOOK

T1 - Ouderbetrokkenheid bij loopbaanontwikkeling van vmbo-leerlingen.

T2 - Onderzoek m.b.t. het City Deal project preventie jeugdwerkloosheid migrantenjongeren (onderzoeksverslag).

AU - Kuijpers, M.A.C.Th.

AU - Strijk, Monique

AU - Van Schie, Luuk

AU - Lusse, Mariette

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Dit onderzoeksverslag is gemaakt in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het onderzoek heeft betrekking op een pilot Ouderbetrokkenheid bij LOB dat in het schooljaar 2016/2017 heeft plaatsgevonden in het kader van de Aanpak Jeugdwerkloosheid. De pilot is onderdeel van een zogenoemd ‘City Deal’ project preventie jeugdwerkloosheid migrantenjongeren. Het doel van dit City Deal-project is de samenwerking met ouders steviger te kunnen verankeren als onderdeel van het loopbaanleren in het vmbo.

AB - Dit onderzoeksverslag is gemaakt in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het onderzoek heeft betrekking op een pilot Ouderbetrokkenheid bij LOB dat in het schooljaar 2016/2017 heeft plaatsgevonden in het kader van de Aanpak Jeugdwerkloosheid. De pilot is onderdeel van een zogenoemd ‘City Deal’ project preventie jeugdwerkloosheid migrantenjongeren. Het doel van dit City Deal-project is de samenwerking met ouders steviger te kunnen verankeren als onderdeel van het loopbaanleren in het vmbo.

M3 - Commissioned report

BT - Ouderbetrokkenheid bij loopbaanontwikkeling van vmbo-leerlingen.

ER -