Thuis in gemengde complexen: Woongebouwen met zowel eigenaar-bewoners als huurders

M.C.E. van der Vleuten

Research output: Book/ReportBook

1 Downloads (Pure)

Abstract

Wonen in een gemengd complex: wat betekent dat eigenlijk voor de eigenaars en de huurders? Welke regels gelden voor beide partijen? En hoe kun je ervoor zorgen dat je prettig samen in het complex woont? Die vragen komen vaak aan de orde in complexen waar een VvE het gebouw beheert en waar ook mensen wonen die hun appartement van een grooteigenaar huren; bijvoorbeeld van een woningcorporatie of belegger. Meestal gaat dat prima, maar helaas niet altijd.
'Thuis in gemengde complexen' is een onderlegger voor degenen die bestuurder zijn in een VvE waarin zowel eigenaars als huurders wonen. Maar ook individuele eigenaars, verhurende eigenaars en huurders kunnen in dit boek meer lezen over het appartementsrecht, over de verschillende vormen van verhuur, over de rollen en relaties en over manieren om met geschillen en met overlast om te gaan. Ook de vraag wie verantwoordelijk is voor het onderhoud en het herstel van gebreken, wordt beantwoord.
Original languageDutch
Place of PublicationOosterhout
PublisherVvE Belang
Number of pages116
Publication statusPublished - Nov 2018

Keywords

  • Gemengde complexen
  • VvE
  • appartementsrecht
  • vereniging van eigenaars

Cite this

van der Vleuten, M. C. E. (2018). Thuis in gemengde complexen: Woongebouwen met zowel eigenaar-bewoners als huurders. Oosterhout: VvE Belang.
van der Vleuten, M.C.E. / Thuis in gemengde complexen : Woongebouwen met zowel eigenaar-bewoners als huurders. Oosterhout : VvE Belang, 2018. 116 p.
@book{b44431cf99a144f0a48c4bbe087e7dd3,
title = "Thuis in gemengde complexen: Woongebouwen met zowel eigenaar-bewoners als huurders",
abstract = "Wonen in een gemengd complex: wat betekent dat eigenlijk voor de eigenaars en de huurders? Welke regels gelden voor beide partijen? En hoe kun je ervoor zorgen dat je prettig samen in het complex woont? Die vragen komen vaak aan de orde in complexen waar een VvE het gebouw beheert en waar ook mensen wonen die hun appartement van een grooteigenaar huren; bijvoorbeeld van een woningcorporatie of belegger. Meestal gaat dat prima, maar helaas niet altijd. 'Thuis in gemengde complexen' is een onderlegger voor degenen die bestuurder zijn in een VvE waarin zowel eigenaars als huurders wonen. Maar ook individuele eigenaars, verhurende eigenaars en huurders kunnen in dit boek meer lezen over het appartementsrecht, over de verschillende vormen van verhuur, over de rollen en relaties en over manieren om met geschillen en met overlast om te gaan. Ook de vraag wie verantwoordelijk is voor het onderhoud en het herstel van gebreken, wordt beantwoord.",
keywords = "Gemengde complexen, VvE, appartementsrecht, vereniging van eigenaars",
author = "{van der Vleuten}, M.C.E.",
year = "2018",
month = "11",
language = "Dutch",
publisher = "VvE Belang",
address = "Netherlands",

}

Thuis in gemengde complexen : Woongebouwen met zowel eigenaar-bewoners als huurders. / van der Vleuten, M.C.E.

Oosterhout : VvE Belang, 2018. 116 p.

Research output: Book/ReportBook

TY - BOOK

T1 - Thuis in gemengde complexen

T2 - Woongebouwen met zowel eigenaar-bewoners als huurders

AU - van der Vleuten, M.C.E.

PY - 2018/11

Y1 - 2018/11

N2 - Wonen in een gemengd complex: wat betekent dat eigenlijk voor de eigenaars en de huurders? Welke regels gelden voor beide partijen? En hoe kun je ervoor zorgen dat je prettig samen in het complex woont? Die vragen komen vaak aan de orde in complexen waar een VvE het gebouw beheert en waar ook mensen wonen die hun appartement van een grooteigenaar huren; bijvoorbeeld van een woningcorporatie of belegger. Meestal gaat dat prima, maar helaas niet altijd. 'Thuis in gemengde complexen' is een onderlegger voor degenen die bestuurder zijn in een VvE waarin zowel eigenaars als huurders wonen. Maar ook individuele eigenaars, verhurende eigenaars en huurders kunnen in dit boek meer lezen over het appartementsrecht, over de verschillende vormen van verhuur, over de rollen en relaties en over manieren om met geschillen en met overlast om te gaan. Ook de vraag wie verantwoordelijk is voor het onderhoud en het herstel van gebreken, wordt beantwoord.

AB - Wonen in een gemengd complex: wat betekent dat eigenlijk voor de eigenaars en de huurders? Welke regels gelden voor beide partijen? En hoe kun je ervoor zorgen dat je prettig samen in het complex woont? Die vragen komen vaak aan de orde in complexen waar een VvE het gebouw beheert en waar ook mensen wonen die hun appartement van een grooteigenaar huren; bijvoorbeeld van een woningcorporatie of belegger. Meestal gaat dat prima, maar helaas niet altijd. 'Thuis in gemengde complexen' is een onderlegger voor degenen die bestuurder zijn in een VvE waarin zowel eigenaars als huurders wonen. Maar ook individuele eigenaars, verhurende eigenaars en huurders kunnen in dit boek meer lezen over het appartementsrecht, over de verschillende vormen van verhuur, over de rollen en relaties en over manieren om met geschillen en met overlast om te gaan. Ook de vraag wie verantwoordelijk is voor het onderhoud en het herstel van gebreken, wordt beantwoord.

KW - Gemengde complexen

KW - VvE

KW - appartementsrecht

KW - vereniging van eigenaars

M3 - Book

BT - Thuis in gemengde complexen

PB - VvE Belang

CY - Oosterhout

ER -

van der Vleuten MCE. Thuis in gemengde complexen: Woongebouwen met zowel eigenaar-bewoners als huurders. Oosterhout: VvE Belang, 2018. 116 p.