VvE'en in onze buurlanden; de overeenkomsten en verschillen

M.C.E. van der Vleuten

Research output: Contribution to journalArticlePopular

7 Downloads (Pure)

Abstract

Hoe is het bij VvE’en in de ons omringende landen? Kunnen we in Nederland wat leren van onze buren als het gaat om het functioneren van VvE’en? Dat is het onderwerp van het onderzoek dat mr. Mechteld van der Vleuten uitvoerde onder de titel ‘Rechtsvergelijkend onderzoek naar systeem, praktijk en beleid van de eigendom van appartementen in België, Duitsland en Engeland’. Het is bedoeld om inspiratie op te leveren voor het nieuw op te stellen modelreglement en mogelijke toekomstige verbeteringen in de wet.
Original languageDutch
Pages (from-to)16-17
Number of pages2
JournalVvE Magazine
Publication statusPublished - Feb 2017

Keywords

  • appartementsrecht
  • VvE

Cite this

van der Vleuten, M.C.E. / VvE'en in onze buurlanden; de overeenkomsten en verschillen. In: VvE Magazine. 2017 ; pp. 16-17.
@article{9e15294fbd0443fcb42bd006c7cfd227,
title = "VvE'en in onze buurlanden; de overeenkomsten en verschillen",
abstract = "Hoe is het bij VvE’en in de ons omringende landen? Kunnen we in Nederland wat leren van onze buren als het gaat om het functioneren van VvE’en? Dat is het onderwerp van het onderzoek dat mr. Mechteld van der Vleuten uitvoerde onder de titel ‘Rechtsvergelijkend onderzoek naar systeem, praktijk en beleid van de eigendom van appartementen in Belgi{\"e}, Duitsland en Engeland’. Het is bedoeld om inspiratie op te leveren voor het nieuw op te stellen modelreglement en mogelijke toekomstige verbeteringen in de wet.",
keywords = "appartementsrecht, VvE",
author = "{van der Vleuten}, M.C.E.",
year = "2017",
month = "2",
language = "Dutch",
pages = "16--17",
journal = "VvE Magazine",
publisher = "VvE Belang",

}

VvE'en in onze buurlanden; de overeenkomsten en verschillen. / van der Vleuten, M.C.E.

In: VvE Magazine, 02.2017, p. 16-17.

Research output: Contribution to journalArticlePopular

TY - JOUR

T1 - VvE'en in onze buurlanden; de overeenkomsten en verschillen

AU - van der Vleuten, M.C.E.

PY - 2017/2

Y1 - 2017/2

N2 - Hoe is het bij VvE’en in de ons omringende landen? Kunnen we in Nederland wat leren van onze buren als het gaat om het functioneren van VvE’en? Dat is het onderwerp van het onderzoek dat mr. Mechteld van der Vleuten uitvoerde onder de titel ‘Rechtsvergelijkend onderzoek naar systeem, praktijk en beleid van de eigendom van appartementen in België, Duitsland en Engeland’. Het is bedoeld om inspiratie op te leveren voor het nieuw op te stellen modelreglement en mogelijke toekomstige verbeteringen in de wet.

AB - Hoe is het bij VvE’en in de ons omringende landen? Kunnen we in Nederland wat leren van onze buren als het gaat om het functioneren van VvE’en? Dat is het onderwerp van het onderzoek dat mr. Mechteld van der Vleuten uitvoerde onder de titel ‘Rechtsvergelijkend onderzoek naar systeem, praktijk en beleid van de eigendom van appartementen in België, Duitsland en Engeland’. Het is bedoeld om inspiratie op te leveren voor het nieuw op te stellen modelreglement en mogelijke toekomstige verbeteringen in de wet.

KW - appartementsrecht

KW - VvE

M3 - Article

SP - 16

EP - 17

JO - VvE Magazine

JF - VvE Magazine

ER -